Hírek

Korábbi hírek >


Ujvári Katalin Harangozó-díjas!

Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a táncművészet terén kiemelkedő alkotói, előadói tevékenysége elismeréseként Harangozó Gyula-díjat adott át Ujvári Katalinnak a Pécsi Balett magántáncosának nemzeti ünnepünk alkalmából.

Csibészek a csibészekért a Kodály Központban!

A Pécsi Balett és a Szent István Lovagrend jótékonysági gálaestje a csíksomlyói árvaházak javára. Közreműködnek: a legnevesebb magyar operaénekesek: KOLONITS KLÁRA, WIEDEMANN BERNADETT, KOVÁCSHÁZI ISVTÁN, MOLNÁR LEVENTE, SZÉCSI MÁTÉ | DINYÉS DÁNIEL zongoraművész | VOISINGERS | PÉCSI BALETT

A mosoly országa

A Müpa és a Shanghai Opera House együttműködésében létrejött grandiózus nagyoperett a Pécsi Balett és a Magyar Állami Operaház Ének- és Zenekarának közreműködésével Káel Csaba rendezésében valósul meg. Bemutató: 2019. február 1.

Nívódíjat kaptunk!

A Made in Pécs Nívódíjjal ismerte el a Pécsi Balett munkáját!

Elhunyt Kun Zsuzsa

A Pécsi Balett társulata mély fájdalommal búcsúzik Kun Zsuzsától, a magyar táncművészet ikonikus alakjától. Emlékét tisztelettel megőrizzük.

Made in Pécs-díj jelölést kaptunk!

A 2018-as Made in Pécs-díj jelöltjei között a Pécsi Balett Nívódíj kategóriában! A jelöltek közül kerül ki az idei közönségdíjas is. Minden leadott voks számít! Nagyon várjuk a szavazatokat!

DIÓTÖRŐ - legalább egyszer látni kell!

2018. december 20-tól újra látható nagy sikerű produkciónk a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán! Jegyvásárlás 2018. november 5-től online, ill. személyesen a PNSZ jegypénztárában.

Carmen újra Budapesten

A Nemzeti Táncszínház szervezésében december 8-án ismét a Müpa Fesztivál Színházában látható nagy sikerű előadásunk.

Támogatók, partnerek:

Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Dél-Takarék / Otthon a pénzügyekben Kedvenc KM Kft. Konyári Pincészet