Hírek

Korábbi hírek >


XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

Elindult a jegyértékesítés a XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozóra, mely 2019. szeptember 13-18. között kerül megrendezésre a Pécsi Nemzeti Színházban és a Kodály Központban.

Pécsi Balett NKft. 1% | Adószám: 25852103-2-02

Támogassa a Pécsi Balett társulatát adója 1 százalékával, hogy még több helyen bemutatkozhassanak táncművészeink! Az SZJA 1 % felajánlásokból befolyt összeget fellépéseink költségének fedezésére és új produkciók megvalósítására fordítjuk.

Belső vonzás az Eiffel Műhelyházban

A Magyar Nemzeti Balett meghívására a Pas de Quatre '19-esten Molnár Zsolt Harangozó-díjas magántáncosunk koreográfiáját mutatjuk be.

Tánc világnapi díjazottaink

Uhrik Dóra 'A táncművészetért' díjat, Matola Dávid 'Az évad legjobb férfi táncművésze' díjat kapta a Müpában, a tánc világnapi gálaesten!

Tuzlában is imádták a Carment

Az előadás óriási sikert aratott, állva tapsolt a közönség a Pécsi Napon a Tuzlai Nemzeti Színházban.

Táncosok tánccal Zentéért

A tánc világnapja alkalmából, a Pécsi Balett meghívására városunkban működő táncegyüttesek fantasztikusan színes produkcióikkal a tánc világnapjának előestéjén közösen ünneplik e művészeti ágat. Mivel mindannyiuknak élete a mozgás, ezért előadásukkal szeretnének segíteni egy olyan kisgyermeken, akinek ez nehézséget okoz, hiszen az egyéves Györök Zente gerincvelői izomsorvadással (SMA I.) született.

Tuzlába utazik világjáró Carmenünk

A nyugat-balkáni kulturális évad részeként megvalósuló Bosznia-Hercegovinai Magyar Kulturális Hetek 2019 programsorozat keretében megrendezésre kerülő Pécsi Napon Tuzlában lép fel a Pécsi Balett.

Nagyszabású produkció érkezik Pécsre

Két Puccini-ritkaság érkezik Pécsre: a Krizantémok és a Lidércek világhírű operaénekesek, valamint a Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Balett művészeinek összjátékában elevenedik meg.

Támogatók, partnerek:

Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft. Konyári Pincészet Dél-Takerék