Hírek

Korábbi hírek >


Raza Hammadi a Pécsi Balettnél

Raza Hammadi nemzetközi hírű koreográfus és táncpedagógus évadzáró mesterkurzust tartott táncművészeinknek.

XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

Elindult a jegyértékesítés a XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozóra, mely 2019. szeptember 13-18. között kerül megrendezésre a Pécsi Nemzeti Színházban és a Kodály Központban.

Pécsi Balett NKft. 1% | Adószám: 25852103-2-02

Támogassa a Pécsi Balett társulatát adója 1 százalékával, hogy még több helyen bemutatkozhassanak táncművészeink! Az SZJA 1 % felajánlásokból befolyt összeget fellépéseink költségének fedezésére és új produkciók megvalósítására fordítjuk.

Belső vonzás az Eiffel Műhelyházban

A Magyar Nemzeti Balett meghívására a Pas de Quatre '19-esten Molnár Zsolt Harangozó-díjas magántáncosunk koreográfiáját mutatjuk be.

Újra COLOS! :-)

A Jó, a Rossz és a (Csúf) COLOS június 1-jén a Pécsi Horvát Színházban! A Pécsi Balett vidám évadzáró, nyárindító előadása a tánc barátainak.

Tánc világnapi díjazottaink

Uhrik Dóra 'A táncművészetért' díjat, Matola Dávid 'Az évad legjobb férfi táncművésze' díjat kapta a Müpában, a tánc világnapi gálaesten!

Tuzlában is imádták a Carment

Az előadás óriási sikert aratott, állva tapsolt a közönség a Pécsi Napon a Tuzlai Nemzeti Színházban.

Támogatók:

Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft. Dél-Takerék Magyar Művészeti Akadémia

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs I Love Pécs