Hírek

Korábbi hírek >


Piroska és a farkas jegyek visszaváltása

Az elmaradt Piroska és a farkas előadásokra megváltott jegyek visszaváltására a későbbiekben lesz lehetőség, mivel a ZSÖK Nkft. infopontjai a hatályos kormányrendelet szerint jelenleg zárva tartanak.

Tánc világnapi díjeső

Az évad legjobb alkotója lett Vincze Balázs művészeti vezető; díjat kapott Koncz Péter, Varga Máté és Kis Jana Luca is!

#pecsikulturaliscsatorna

A Pécsi Balett is csatlakozott a pécsi kulturális intézmények összefogásához, hogy online kulturális tartalommal lássák el a közönségüket a veszélyhelyzet idején.

Elmaradnak előadásaink

Mivel a hazánkat is érintő koronavírus-járvány miatt Magyarország Kormánya 2020. 03. 11. éjféltől rendeletileg betiltotta a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket, a PÉCSI BALETT ELŐADÁSAI - A RENDELKEZÉS VISSZAVONÁSÁIG - MINDEN HELYSZÍNEN ELMARADNAK.

Csipkerózsikánk a Budapest Táncfesztiválon!

Bozsik Yvette varázslatos Csipkerózsikáját mutatjuk be a Budapest Táncfesztiválon a Nemzeti Táncszínházban. A Kossuth-díjas koreográfussal Bencze Mercédesz beszélgetett.

Csoportos kedvezmény!

Kedvezményes csoportos jegyigénylés a Piroska és a farkas előadásaira: fenyvesi.zsuzsanna.csilla@zsn.hu

Támogatók:

Emberi Erőforrások Minisztériuma Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft. Magyar Művészeti Akadémia

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs I Love Pécs