Pécsi Nyári Színház 2024

Pécsi Nyári Színház 2024
Elindult a jegyértékesítés! Idén is fergeteges vígjátékok és különleges vendégelőadások érkeznek a Pécsi Nyári Színházba.

Visszatérő vendég nyitja a programsorozatot egy világhírű klasszikussal. 
Július 9-én a Pesti Művész Színház a JÖVŐRE VELED, UGYANITT című vígjátékot mutatja be Egyházi Géza és Fogarassy Bernadett előadásában. 
Rendező: Márton András Jászai-díjas művész.

Július 11-én jön az Orlai Produkció Thomas Vinterberg és Tobias Lindholm: MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK című vadonatúj előadásával. A hatalmas sikerű, Oscar-díjas dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt. Játsszák: Schruff Milán, Epres Attila, Király Attila és Debreczeny Csaba. 
Rendező: Paczolay Béla, producer: Orlai Tibor. 

Ezt követi július 16-án a kaposvári Csiky Gergely Színház Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila: CSOPORTTERÁPIA című musical comedy előadása. A reménytelen kísérletű önkibogozások csoportosan elkövetett marhasággá fajulnak, így mindez receptre felírható vígjátékot eredményez - a nézők számára. Játsszák: Kaszás Csenge, Mészáros Tibor, Farkas Laura, Nyári Szilvia, Benedek Dániel és Fándly Csaba. Rendező: Márkó Eszter.

Július 21-én először mutatkozik be a Pécsi Nyári Színházban Kamarás Iván Jászai-díjas művész, aki a VELED MARADOK című koncertszínházi előadásával varázsolja el a közönséget. Színházi este, koncertbe ágyazva. A legnagyobb magyar slágerek, a legismertebb világslágerek; Kamarás Iván csodás hangja és gitárja, valamint a Veled Maradok Band. Négy zenész, öt hangszer, 1 színész: színházi kulisszajárás, a színház diszkrét bája, színházba és zenébe rejtett igazságok és igazságtalanságok.

Július 28-án egy egészen különleges koncert hangjai szállnak majd a Káptalan Kert fái között: 
a CSÍK ZENEKAR ÉS PRESSER GÁBOR muzsikál.

A hatodik, ráadás előadás egyelőre meglepetés. Figyeljék a Pécsi Nyári Színház Facebook oldalát és honlapját.

További részletek, jegyvásárlás: 
https://www.pecsinyariszinhaz.hu/ |  https://www.facebook.com/pecsinyariszinhaz 


A Pécsi Nyári Színház 2024-es programjainak megvalósítását Pécs M.J. Város Önkormányzata támogatta. Az Orlai Produkció előadása a Zsolnay Örökségkezelő NKft. szervezésében valósul meg.


A Pécsi Nyári Színház programjait szervező Pécsi Balett NKft. együttműködő partnere a Káptalan Kert koncertjeit szervező Made in Pécs Kft.


 


Fenti fotó: Memlaur Imre | Csiky Gergely Színház, Kaposvár: Csoportterápia

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs