FIGYELEM! HAMIS JEGYEK!

FIGYELEM! HAMIS JEGYEK!
Hamis jegyeket árusítanak A diótörő - karácsonyi varázslat előadásaira!

Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy az egyik legnagyobb közösségimédia-felületen hamis jegyeket árusítanak a Kodály Központban 2023. december 22-én és 23-án előadásra kerülő A diótörő – karácsonyi varázslat című, Pannon Filharmonikusok, Pécsi Balett és Bóbita Bábszínház koprodukcióra.

A szervezők csak a hivatalos értékesítési partnereknél, a Kodály Központ jegypénztárában és a Jegymester.hu felületén váltott jegyekért tudnak felelősséget vállalni.

A szervezők és a nézők közös érdeke, hogy senki se váljon csalók áldozatává, ezért kérjük a károsultakat, hogy mindenképpen jelezzék a rendőrségen, ha észreveszik a csalást. A hamis jegyek eltérnek a hivatalos jegyek formájától.

Ha bárki a hivatalos jegyértékesítési csatornáktól eltérő módon vásárolt jegyet, és bizonytalan az érvényességében, kérjük, hogy hozza be a Kodály Központ jegypénztárába, ahol kollégáink segítenek a jegy érvényességének ellenőrzésében.

További információ a Kodály Központ jegypénztárában a Pannon Filharmonikusok munkatárástól kérhető telefonon 72/500-300; e-mail-ben: jegypenztar@pfz.hu

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs