Július 2-án indul a Pécsi Nyári Színház

Július 2-án indul a Pécsi Nyári Színház
2022-ben 7 előadással várjuk a felhőtlen kikapcsolódásra vágyó közönséget a Káptalan Kertben július 2. és 30. között

Kedves Közönségünk! 
Legnagyobb sajnálatunkra, előre nem látható okok miatt, a 2022. július 23-ra kitűzött Lizzie c. musical ősbemutatója a Pécsi Nyári Színházban elmarad.
Az online vásárolt jegyek árát a Jegymester automatikusan visszautalja néhány napon belül a vásárláskor használt bankszámlákra.
A pénztárakban vásárolt jegyek a jegyvásárlás helyszínén 2022. július 26-ig visszaválthatóak.
Köszönjük megértésüket! 



Idén a fergeteges vígjátékok és a rekeszizmokat próbára tevő bohózatok mellett lesz operett és nagykoncert a Pécsi Nyári Színházban.

Július 2-án az „ország Gergely Robijának” ’Rég várok rád...’ című 30 éves jubileumi nagykoncertjével indul az idei Pécsi Nyári Színházi programsorozat.

Ezt követi július 5-én a Pesti Művész Színház Házassági leckék haladóknak - Az igazság c. vígjátéka.

Két alkalommal, július 12-én és 13-án is előadja Szente Vajk: Legénybúcsú című vígjátékát a kaposvári Csiky Gergely Színház társulata.

Az operettrajongók július 16-án egy igazi klasszikust, a Mágnás Miskát tekinthetik meg a Rátonyi Róbert Színház előadásában.

Július 29-én és 30-án a Pécsi Nemzeti Színház utóbbi éveinek egyik legsikeresebb bohózata, A miniszter félrelép tér vissza a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpadra.

További részletek, jegyvásárlás: a pecsinyariszinhaz.hu oldalon


A képen: részlet a Rátonyi Róbert Színház Mágnás Miska című operettjéből



A Pécsi Nyári Színház és a Káptalan Kert működtetője 2019. május 1-től: Pécsi Balett Nonprofit Kft. | ügyvezető: Uhrik Teodóra Kossuth- és Liszt-díjas Érdemes művész | A Káptalan Kert projekt ötletgazdája: Vincze Balázs Harangozó-díjas Érdemes művész, a Pécsi Balett művészeti vezetője | A Pécsi Nyári Színház művészeti vezetője: Vidákovics Szláven színművész, a Pécsi Horvát Színház igazgatója, a Pécsi Nemzeti Színház művészeti vezetője | A Káptalan Kert zenei programszervezője: Gellai Gergő

A Pécsi Nyári Színház programjai 2022-ben a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósulnak meg.  

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs