Tánctalálkozó PLUSZ

Tánctalálkozó PLUSZ
A Dóm téren folytatódik a jubileumi Tánctalálkozó szeptember 24-től Pécsett!

Ingyenesen megtekinthető táncelőadások és flashmob is várják a közönséget a hétvégén

Szeptember 24-én, pénteken 17.00 órakor a Varidance Társulat érkezik a fergeteges Magyar TáncRAPszódia c. előadással, melyben fantasztikus kreativitással ötvözik az autentikus néptáncot egészen különböző táncstílusokkal. Ugyancsak pénteken, 20.00 órakor a FlamenCorazónArte Táncszínház, azaz Lippai Andrea és Pirók Zsófia, a flamenco életérzés leghitelesebb hazai képviselői varázsolják el a közönséget Ritmo Flamenco c. produkciójukkal. Szeptember 25-én, szombaton 19.30-tól a Duna Művészegyüttes Magyar Táncképek című előadását láthatja a pécsi és a Pécsre látogató közönség a Dóm téren felállított szabadtéri színpadon. A helyi tánciskolák és együttesek bemutatkozása mellett szombat délelőtt a III. Nagy Táncválasztó Flashmobja 300 résztvevővel várja az arra látogatókat. 

A táncszínházi előadásokat INGYENES regisztrációs jegyekkel lehet megtekinteni. 

További részletek, regisztráció a www.tanctalalkozo.hu oldalon.


A XV. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó a Pécsi Balett és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködésében, a Nemzeti Kulturális Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg. Szakmai együttműködő partnerünk a Nemzeti Táncszínház.

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs