Carmina Burana - Budapesten és Kaposváron

Carmina Burana - Budapesten és Kaposváron
Szeptember 13-án újra a Müpában, szeptember 22-én először a Csiky Gergely Színházban látható Vincze Balázs nagyszabású koreográfiája!

A Nemzeti Táncszínház szervezésében megvalósuló budapesti előadáson áll újra színpadra a Pécsi Balett teljes társulata a kényszerű leállást követően.
2020. szeptember 13-án 19.00 órakor várjuk a táncrajongókat a Müpa Budapest Fesztivál Színházába!

Carmina Buranánk Vincze Balázs koreográfiájában ezt követően a kaposvári Csiky Gergely Színházban debütál szeptember 22-én. Táncművészeink izgatottan várják, hogy végre újra színpadra léphessenek. Kaposváron a csodálatos új színpadon ez lesz az első előadásunk.

Az egészen egyedi alkotói koncepciót a balett világában szokatlan, nem mindennapi szcenikai megoldások erősítik. Erdős Júlia Luca díszlettervező, Fekete Katalin jelmez-, és Pázmány Virág vetítéstervező először dolgoztak a társulattal. Az alkotók vízióját a Pécsi Balett társulata kivételes dinamizmussal kelti életre. 

Főbb szerepekben: Koncz Péter, Ujvári Katalin, Matola Dávid és Karin Iwata.

Fotók: Portrait Maffia


Előadásaink forgalmazását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap   támogatja.

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs