Pécsi Balett NKft. 1% | Adószám: 25852103-2-02

Pécsi Balett NKft. 1% | Adószám: 25852103-2-02
Támogassa a Pécsi Balett társulatát adója 1 százalékával, hogy még több helyen bemutatkozhassanak táncművészeink! Az SZJA 1 % felajánlásokból befolyt összeget fellépéseink költségének fedezésére és új produkciók megvalósítására fordítjuk.

Nevünk: PÉCSI BALETT NONPROFIT KFT.
Adószámunk: 25852103-2-02

Magyarország elsőként alapított modern balettegyüttese várja személyi jövedelemadója 1 %-ának megtisztelő felajánlását. Az SZJA 1 % felajánlásokból befolyt összeget fellépéseink költségének fedezésére és új produkciók megvalósítására fordítjuk.

  • A Pécsi Balett missziója, hogy előadásainkat Pécs mellett a régió és az ország egyéb játszóhelyein is bemutassuk. A tánc nem maradhat elefántcsonttoronyban, olyan helyekre is el kell juttatni, ahol az ott élők kevés alkalommal találkozhatnak ezzel a csodálatos művészeti ággal.
  • Kiemelt vállalásunk az ifjúságnevelés és a táncművészet népszerűsítése, ezért minden évben műsorra tűzünk egy mesebalettet, mely vagy új bemutató, vagy a repertoár egyik klasszikus darabja, így megszólítva a gyermek és ifjúsági korosztályt. 
  • Missziónk a minőségi szórakoztatás mellett a klasszikus művek megismertetése és újszerű interpretálása. A Táncközelben címmel elindított beavató program célja, hogy az óvodás-iskolás-egyetemista korosztály számára közelebb hozza a balett műfaját, megismertesse a fiatalokkal a táncművészet ezen ágát és bepillantást engedjen a szakma hátterébe. 

Köszönjük, hogy adója 1%-ával Ön is hozzájárul céljaink megvalósításához!

Fotó: Mihály László | Belső vonzás

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs