Tuzlába utazik világjáró Carmenünk

Tuzlába utazik világjáró Carmenünk
A nyugat-balkáni kulturális évad részeként megvalósuló Bosznia-Hercegovinai Magyar Kulturális Hetek 2019 programsorozat keretében megrendezésre kerülő Pécsi Napon Tuzlában lép fel a Pécsi Balett.

A nyugat-balkáni kulturális évad részeként megvalósuló Bosznia-Hercegovinai Magyar Kulturális Hetek 2019 programsorozat keretében megrendezésre kerülő Pécsi Napon Tuzlában lép fel a Pécsi Balett. 2019. április 24-én 20.00 órai kezdettel a Tuzali Nemzeti Színházban mutatja be a társulat a Carmen című balettet.

Vincze Balázs koreográfiája az elmúlt évek alatt bejárta a világot: Izraeltől, Mexikón át Oroszországig mindenütt óriási sikert aratott, de Horvátországban és Szarajevóban is elvarázsolta már a közönséget. Itthon országszerte számos helyszínen járt már a produkció, mely 2014 óta folyamatosan műsoron van a Müpa Fesztivál Színházában is, a Nemzeti Táncszínház szervezésében; legközelebb június 25-én látható a Carmen a Müpában.

A Tuzlai Pécsi Nap szervezője a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofi Kft.

Kiemelt együttműködő partner, támogató:

Külgazdasági és Külügyminisztérium,
Magyarország Szarajevói Nagykövetsége


Előadásaink forgalmazását az Emberi Erőforrások Minisztériuma, és a Nemzeti Kulturális Alap  támogatja.

 

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs