Hófehérke Gödöllőn és Kaposváron

Hófehérke Gödöllőn és Kaposváron
Februárban a gödöllői Művészetek Házába és a kaposvári Csiky Gergely Színházba is eljut közkedvelt mesebalettünk, a Hófehérke és a hét törpe

Vincze Balázs és Czebe Tünde koreográfiája Uhrik Dóra rendezésében Riederauer Richárd muzsikájával Gödöllőn jubilál: február 4-én épp 90. alkalommal járhatják el örömtáncukat törpéink Hófehérkéjükkel. Nagy boldogság számunkra, hogy olyan városokba is eljuthatunk, ahol mostanában vagy még egyáltalán nem járt a társulat. Gödöllő különleges helyszín, mert ott még nem voltunk, Kaposváron viszont a kezdetekkor rendszeresen felléptek egykori táncművészeink. Örömmel elevenítjük fel a kapcsolatot, hiszen közel vagyunk egymáshoz, miért is ne szomszédolnánk? Február 12-én és 13-én 2-2 előadást tartunk az Agórában a kaposvári gyerekek számára. Mi már nagyon várjuk az utazásokat és az újabb találkozást a legkisebb táncrajongókkal!

A képen a gonosz királyné szerepében Nagy Írisz Harangozó-díjas táncművész látható.
Fotó: Körtvélyesi László


A Hófehérke és a hét törpe kaposvári előadásai a Nemzeti Táncszínház szervezésében valósulnak meg.

 


Előadásaink forgalmazását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Támogatók, partnerek:

Nemzeti Kulturális Alap Emberi Erőforrások Minisztériuma 90.6 Rádió 1 Pécs Szigetvári Takarék Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Zsolnay Örökségkezelő NKft. Fontányi Borászat Kft.