Szabó Márton Fülöp Viktor ösztöndíjas!

Szabó Márton Fülöp Viktor ösztöndíjas!
Szabó Márton 2017-ben is elnyerte a Fülöp Viktor ösztöndíjat, balett kategóriában. Marci 2013-ban pályázott először sikerrel a kuratóriumhoz, így már kétszeres Fülöp Viktor ösztöndíjas!

Társulatunk évek óta a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház Tánc világnapi gálaestjén ünnepli a tánc világnapját a Müpában. Itt kerülnek átadásra minden évben a magyar táncművészet legrangosabb szakmai díjai. Idén sem jöttünk haza üres kézzel :-) Szabó Márton 2017-ben is elnyerte a Fülöp Viktor ösztöndíjat, balett kategóriában. Marci 2013-ban pályázott először sikerrel a kuratóriumhoz, így már kétszeres Fülöp Viktor ösztöndíjas! Szeretettel gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá! Dubrovay László: Faust, az elkárhozott című táncdrámájából mutattak be részletet táncművészeink, Marci angyalként vette át az elismerést.

Az évad legjobb végzős növendéke lett ösztöndíjasunk: Nier Janka, a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium végzős növendéke!

A Pécsi Balett társulata szeretettel gratulál minden díjazottnak!

Fotó: Mihály László | forrás: Magyar Táncművészek Szövetsége

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs