A Száll a kakukk fészkére a Budapest Táncfesztiválon

A Száll a kakukk fészkére a Budapest Táncfesztiválon
Miképp őrizhető meg az emberség egy embertelen rendszerben? – teszi fel a kérdést a Száll a kakukk fészkére című táncszínházi előadásunk, melynek budapesti bemutatója február 24-én lesz a Müpában, a Nemzeti Táncszínház szervezésében. A Pécsett nagy sikerrel futó érzelemgazdag előadást Vidákovics Szláven rendezte, a koreográfiát Vincze Balázs készítette.

Miképp őrizhető meg az emberség egy embertelen rendszerben? – teszi fel a kérdést a Száll a kakukk fészkére című táncszínházi előadásunk, melynek budapesti bemutatója február 24-én lesz a Müpában, a Nemzeti Táncszínház szervezésében. A Pécsett nagy sikerrel futó érzelemgazdag előadást Vidákovics Szláven rendezte, a koreográfiát Vincze Balázs készítette. Ken Kesey kultikus regényének táncszínházi adaptációjához Kovács Benjámin zeneszerző eredeti kompozíciója teremt feszültséggel teli atmoszférát, a díszletet és a jelmezeket Fenyő Péter tervezte.
McMurphy: Tuboly Szilárd, Bromden főnök: Koncz Péter, Ratched nővér: Kócsy Mónika.

Támogatók:

Kulturális és Innovációs Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Kulturális Alap Zsolnay Örökségkezelő NKft. Pécs Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Kedvenc KM Kft.

Partnerek:

Pécsi Nemzeti Színház Nemzeti Táncszínház Müpa Magyar Táncművészek Szövetsége Rádió 1 Pécs Pécs FM Made in Pécs